Digestive Gaming 2008 februárjától képviselteti magát mind az itthoni, mind a külföldi eSports versenyekben. 2008-ban nem is gondoltuk volna, hogy egy baráti társaságból mára Magyarország egyik vezető csapatává válunk. Természetesen ez a dicsőség nem csak a diGestive vezetőit illetik meg, hanem a régi illetve a jelenlegi csapatainkat is, akik segítettek a diGestive-nek eljutni eddig ahol most van!
2008 február 3-án alakultunk meg, illetve vettük fel a digestive nevet. Megalapulásunk óta sok idő eltelt, így nem csoda, hogy cserélődnek az emberek - többek közt az alapító tagok között is. A Digestive Gaming-et Makai „psy” Róbert és Sebők „Sequence” Zoltán alapították, álmodták meg. Robinak idő közben egyéb tennivalója miatt nem tudott elég időt szakítani a diG-re, ezért Ő befejezte – de továbbra is figyelemmel követte a diG sorsát -, így egy rövidebb ideig két ember feladata hárult egy emberre. Ezt a nehéz időszakot átvészelve jött a segítség Bakó „Koax!” Zsolt személyében, aki mind a mai napig segít amiben tud és a csatlakozása adott egy újabb lendületet a csapatnak ami ismét két vezetővel, manager-rel büszkélkedhet.
Céljaink között szerepel, hogy a Digestive Gaming-et feljuttatjuk európai szintre, ehhez sok időre és kitartásra van szükség, de mi úgy érezzük, hogy meg tudjuk csinálni. Az eltelt két év alatt sikerült – először a magyar eSports történetében – két csapattal ( COD4 és CS:S ) kétszer is kijutni külföldi versenyre – Grand Lan: 1. és 3. helyezés, Gamersject: 2. és 3. helyezés - és ugyancsak először sikerült megnyernünk egy külföldi LAN-t. Reméljük, hogy a közeljövőben egyre többször juthatunk ki külföldi versenyekre és megmutathatjuk Európának, hogy igenis számolniuk kell a magyar csapatokkal, többek közt a Digestive Gaming-el.
Szerencsére egyre többen vannak, akik támogatnak minket, bíztatnak bennünket és a versenyeken szurkolnak nekünk, ezúton is köszönjük Nekik!

Digestive Gaming vezetői:

Bakó „Koax!” Zsolt
Sebők „Sequence” Zoltán

„Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon, hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is!”
( Segal )
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő