2012
november
06
írta: Sequence
olvasva: 55378 alkalommal (kommentek: 7)
Elég rég nem adtunk hírt magunkról…..jeleznénk még ÉLÜNK! Hozzánk is elért a változás szele, igaz sokáig tartott (1év), de ahogy körbenézünk Európában nagyjából mindenki ezt a trendet követi, követte. Számos kisebb -nagyobb csapat, egyesület szűnt meg vagy vált megy ilyen-olyan csapataitól.
2011
december
24
írta: Sequence
olvasva: 56458 alkalommal (kommentek: 0)
Eme kis versecskével kívánunk Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek!
2011
október
28
írta: Sequence
olvasva: 58172 alkalommal (kommentek: 6)
Múlthéten Zolikának (alias Coli) támadt egy remek ötletenem tudjuk agyának melyik kis részéből pattan ki ez a remek ötlet, de mivel Ő a nagy COLI kinek szavát  TS-en senki, de senki nem meri kétségbe vonni, így hát némán hallgattuk ahogyan beavat minket, a kiválasztottakat (Supernem,Suveg<3,Koax,Sequence), az ördögien briliáns tervébe. Ahogy egyre jobban és jobban beavatott minket az ördögi tervbe rájöttünk, hogy ez a terv tökéletes, mint maga a terv atyja: Coli!
2011
szeptember
23
írta: Sequence
olvasva: 55018 alkalommal (kommentek: 0)
Változások nem csak a honlapon lesznek. Csapatainknál is változások mentek/mennek végbe. Többek közt - mint azt már sokan tudják - megváltunk a Call of Duty 4 csapatunktól. Kevesen gondolták volna, hogy egyBECUP-os szereplés után elválnak útjaink, de sajnos a csapat és a vezetőség is máshogy látta a jövőt.  A cél mindkettőnknek ugyanaz volt, csak az odavezető út volt más.
2011
szeptember
22
írta: Sequence
olvasva: 55155 alkalommal (kommentek: 0)
Hamarosan elkezdődnek a fejlesztések a honlapon! Várhatóan több hónapig is elhúzódnak majd a munkálatok, megkérünk Benneteket legyetek türelemmel!
2011
augusztus
30
írta: Sequence
olvasva: 55232 alkalommal (kommentek: 2)
SazzjE interjút készített a CROMAX Gaming egyik játékosával, név szerint Szatmári "danny" Dániellel. Az interjút a kibővített részben olvashatjátok!
2011
augusztus
30
írta: Sequence
olvasva: 2304 alkalommal (kommentek: 0)
A szemfülesek hétvégén észrevehették, hogy a diG.CROMAX asztalánál kint volt egy zászló.  Egy olyan cég névvel , amivel eddig az eSport-ban nem futottatok össze. D3fiance-os srácok már megérkezésünkkor feltették a nagy kérdést: Egy újabb támogató a diG.CROMAX-nál? Először mosolyogva azt válaszoltuk majd meglátjátok, de másodjára már beismertük Nekik. Múlthéten sikeresen megállapodtunk az AVerMedia-val, így péntektől már hivatalosan is együttműködünk a taiwani céggel. A megbeszélés alatt gyorsan megtaláltuk a közös hangot, így hamarosan itt a diGestive oldalán a cég által forgalmazott termékeket fogunk Nektek bemutatni.
Kibővített részben az AVerMedia-ról olvashattok egy kicsit bővebben!
2011
augusztus
29
írta: MystiC-
olvasva: 2670 alkalommal (kommentek: 10)

A hírben a CROMAX gaming beszámolóját olvashatjátok a 2011-es BECUP-ról, MystiC szemszögéből. Ahol a csapatunk a második helyezést érte el, az ANEXIS után.

2011
augusztus
29
írta: Sequence
olvasva: 1911 alkalommal (kommentek: 1)
Egy korszakot átívelő (2006-2011) movie-t szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amit pima csinált Tózsa „undead” Balázsról, aki ezalatt az idő alatt megfordult a hayes, az authority és a diGestive-ben.  A videó 7 percben mutatja be undead legszebb lövéseit. Jó szórakozást kívánunk!
2011
augusztus
26
írta: Sequence
olvasva: 2701 alkalommal (kommentek: 4)
A magyar eSport életéhez már hozzátartozik, ha augusztus, akkor BECUP. Idén sincs máshogy. Mai nappal kezdetét veszi Magyarország legnagyobb és jelenleg legszínvonalasabb LAN-ja, ahol, mint minden évben több játékban mérhetik össze az erejüket a csapatok. A helyszín, mint mindig a Pestszentimrei Sportkastély (1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/C), amely már ötödik éve ad otthont a versenynek. Kibővített részben tájékoztatunk benneteket többek közt a D3fiance, ANEXIS és a diG.CROMAX szerepléséről!
2011
augusztus
24
írta: ADAMZ
olvasva: 2030 alkalommal (kommentek: 5)
A kupa augusztus 15-én vette kezdetét 18 csapat részvételével, ezzel lehetőséget adva a csapatoknak, hogy felkészüljenek a közelgő BECUP rendezvényre. A csapatok Double Elmination (DE) rendszerben mérhették össze erejüket. További információkat és csapatunk teljesítményét megtekinthetitek a kibővített részben.
2011
július
12
írta: Sequence
olvasva: 2109 alkalommal (kommentek: 6)
Visszasírjuk a régi időket, amikor még mást jelentett pubolni mint most....Régebben ismerősöket szereztünk, jól elbeszélgettük játék közben, mix csapatokat alkottunk és évek óta tartó barátságok kötődtek akár egy fél órás - órás lövöldözésből. Igen ilyen volt régen a pub.... 
2011
július
11
írta: ADAMZ
olvasva: 2334 alkalommal (kommentek: 2)
A kibővített részben megtaláltok néhány videót amit Attila (manson) és Koax készítettek a CROMAX Gaming ICL10-en való szereplése közben.
2011
június
29
írta: Sequence
olvasva: 2580 alkalommal (kommentek: 5)
Akik tegnap este szemfülesek voltak, már bizonyára tudják, látják, hogy a játékosaink neve elől lekerült a diG és helyette a CROMAX került fel. Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy miért jött ez a változás. Esetleg a diGestive bezárja a kapuit?! Bővebb információt a kibővített részben találtok!
2011
június
14
írta: ADAMZ
olvasva: 2348 alkalommal (kommentek: 9)
Hétfőn kezdetét vette az Excello rendezésében történő Bigfoot COD4 Challenge #2, melynek főtámogatója (nagy meglepetésre) a Bigfoot. A kupán 128 csapatnak volt hely, de 5 slot szabadon maradt, így 123 csapat kezdett neki az 5 db BigFoot Killer 2100 típusú hálókártyáért folyó harcnak.
2011
június
13
írta: Sequence
olvasva: 1991 alkalommal (kommentek: 8)
Tegnap este hét órakor nemcsak a Forma1 kezdődött el, hanem egy kisebb összegű (összdíjazás: 50) online COD4-es kupa. Rajtunk kívül két másik magyar csapat nevezett az esti mókára, név szerint a haxx és a WiLD. Szervezők az előbbi csapatokat a 12. és 21. helyen emelte ki, míg mi a hatodik kiemelt csapat lettünk.
2011
június
11
írta: Sequence
olvasva: 2518 alkalommal (kommentek: 0)
Ezen a hétvégen rendezik meg a Grunex LAN-t Prágában. Ha nem rakját át a hétvégi versenyt Prágába, hanem maradnak az eredeti helyszínen (Pozsonyban), akkor most két magyar csapatért is szurkolhatnánk.....
A meccseket élőben közvetítik, a kibővített részben megnézhetitek!
2011
május
17
írta: Sequence
olvasva: 3111 alkalommal (kommentek: 0)
Gondolom sokan hallotáttok, hogy idén sikerül megrendezni a BaranyaLAN-t (legalábbis most úgy látszik). A szervezők megkértek minket, hogy rakjunk ki mi is egy hírt az oldalunkra, hogy minél több csapathoz eljusson a hír. LAN-ról egy kisebb infocsokrot és az ingyenes résztvételről a kibővített részben olvashattok!

2011
május
16
írta: ADAMZ
olvasva: 2602 alkalommal (kommentek: 10)
A TEK9 minden hónapban videót készít a cod.academy és cod.preinvite csatornán "legálisan" résztvevő játékosok beküldött demoiból.  A videóba a beküldött demokból kiválasztott 10 legszebb jelenet kerül be, amit több hozzáértő admin segítségével választanak ki. Az áprilisi filmecskébe megtalálhatjátok a mi színeinkben játszó fiatal tehetséget, klitz-et is, akinek a megtisztelő 8. helyezés jutott.
2011
május
06
írta: Sequence
olvasva: 11157 alkalommal (kommentek: 9)
Ugyan kicsit megkésve, de a kéréseknek eleget téve megírtam ezt a röpke kis szösszenetet, remélem élményekkel gazdagabban álltok fel a gép elől elolvasása után.
2011
május
06
írta: ADAMZ
olvasva: 1936 alkalommal (kommentek: 6)
A kibővitett részben megtekinthetitek adamwardz pár akcióját ICL9-ről. Ő maga készitette tehát: Nincs edit, nincsenek effektek csak egy fraghighlight a gyengébbik fajtából! :D szórakozást!
2011
május
01
írta: Sequence
olvasva: 3242 alkalommal (kommentek: 24)
Mai napon felkeresett a D3fiance-ból 4Life, hogy rakjunk ki az oldalunkra egy hírt, hogy minél több játékoshoz eljusson és ezáltal minél több visszajelzést kapjanak a szervezők. A hír címében már lelöttük a poént, egy új LAN sorozatot akarnak indítani Magyarországon és ehhez kérik ki a játékosok véleményeit! A kibővített részben bővebb információt találtok!
2011
április
30
írta: Sequence
olvasva: 2395 alkalommal (kommentek: 17)
Tomi egy rövid interjút adott a WiLD csapatának, ahol beszélt magáról, a múltheti LAN-ról és csapatról. Az interjút sazzjE készítette, amit megtaláltok a WiLD honlapján illetve itt nálunk a kibővített részben! Jó szórakozást!
2011
április
29
írta: ADAMZ
olvasva: 2502 alkalommal (kommentek: 12)
A kibővitett részben adamwardz élménybeszámolóját olvasgathatjátok. Egyáltalán nem rövid szóval aki nem szeretné az ne olvassa el. De aki kicsit is kiváncsi a történtekre annak ajánlom figyelmébe. Jó olvasgatást.
2011
április
26
írta: ADAMZ
olvasva: 2833 alkalommal (kommentek: 7)
A kibővitett részben megtaláljátok a diGestive játékosainak a meccsek végeredményéről a scoreboardot az ICL 9. állomásáról.
Első   Előző  1 2 3 4 5  Következő  Utolsó
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő