2012
november
06
Elég rég nem adtunk hírt magunkról…..jeleznénk még ÉLÜNK! Hozzánk is elért a változás szele, igaz sokáig tartott (1év), de ahogy körbenézünk Európában nagyjából mindenki ezt a trendet követi, követte. Számos kisebb -nagyobb csapat, egyesület szűnt meg vagy vált megy ilyen-olyan csapataitól.
2011
december
24
Eme kis versecskével kívánunk Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek!
2011
október
28
Múlthéten Zolikának (alias Coli) támadt egy remek ötletenem tudjuk agyának melyik kis részéből pattan ki ez a remek ötlet, de mivel Ő a nagy COLI kinek szavát  TS-en senki, de senki nem meri kétségbe vonni, így hát némán hallgattuk ahogyan beavat minket, a kiválasztottakat (Supernem,Suveg<3,Koax,Sequence), az ördögien briliáns tervébe. Ahogy egyre jobban és jobban beavatott minket az ördögi tervbe rájöttünk, hogy ez a terv tökéletes, mint maga a terv atyja: Coli!
2011
szeptember
23
Változások nem csak a honlapon lesznek. Csapatainknál is változások mentek/mennek végbe. Többek közt - mint azt már sokan tudják - megváltunk a Call of Duty 4 csapatunktól. Kevesen gondolták volna, hogy egyBECUP-os szereplés után elválnak útjaink, de sajnos a csapat és a vezetőség is máshogy látta a jövőt.  A cél mindkettőnknek ugyanaz volt, csak az odavezető út volt más.
2011
szeptember
22
Hamarosan elkezdődnek a fejlesztések a honlapon! Várhatóan több hónapig is elhúzódnak majd a munkálatok, megkérünk Benneteket legyetek türelemmel!
2011
augusztus
30
SazzjE interjút készített a CROMAX Gaming egyik játékosával, név szerint Szatmári "danny" Dániellel. Az interjút a kibővített részben olvashatjátok!
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő