2011
április
30
írta: Sequence / olvasva: 2372 alkalommal
Tomi egy rövid interjút adott a WiLD csapatának, ahol beszélt magáról, a múltheti LAN-ról és csapatról. Az interjút sazzjE készítette, amit megtaláltok a WiLD honlapján illetve itt nálunk a kibővített részben! Jó szórakozást!
Mostani interjú alanyom, Hungary sn4ke, aki csapatával óriási?! meglepetést ért el ICL9-en, s bejöttek az Anexis mögé a második helyre! Az interjú fő témája, nem is lehet más, mint ez a remek szereplés.


Hungary sazzjE:
Üdvözöllek sn4ke, kérlek mutatkozz be röviden kedves olvasóinknak!

Hungary sn4ke:
Szia, először is köszönöm a felkérést az interjúra. A nevem Szombathelyi Tamás, de az eSportban sn4kenek hívnak.

Hungary sazzjE:
Esporton kívül, milyen más hobbikkal foglalkozol?

Hungary sn4ke:
Ami közel áll hozzám, az a sport. 7 éves koromban kezdtem el küzdősporttal foglalkozni, nevezetesen JUDO-zni. 22 koromig űztem, majd a munkám miatt sajna nem tudtam folytatni. Rengeteg érmem és kupám van. A súlycsoportomban Magyarországon a legjobb voltam, de a legbüszkébb az EB 3. helyre vagyok. Amit a sportban tanul az ember, azt hasznosítom az életben is. Ezért nem szeretek veszíteni a játékban sem. Törekszünk mindig a legjobb eredményekre. Amit legutóbbi ICL9- meg is mutattunk szerintem.


Hungary sazzjE:
Említetted hogy van munkád, mi ez?

Hungary sn4ke:
Eddig 4 évig egy autószalonban dolgoztam, mint új gépkocsi értékesítő, 2009 és 2010 az országban a legtöbb gépkocsit sikerült eladnom a Peugeot hálózatban, ezért szintén díjat kaptam. Most váltottam munkát, mert elegem lett az autós szakmából és egy pénzügyi cégnél helyezkedtem el, amit most 3 hónapja csinálok plusz elindítottam egy saját vállalkozást. :) 25 évesen gondolkodni kell a jövőn. :) Szóval nem csak abból áll a napom hogy játszok, mert mellette rengeteg egyéb teendőm is van.


Hungary sazzjE:
Mikor kezdted el eSport-os pályafutásodat, illetve minek a hatására?

Hungary sn4ke:
Huhh, hát ez se ma volt. :) Még középiskolában kezdtem el egyik osztálytársam hatására, mert anno ők COD1-ben agu néven játszottak, és a legjobbak voltak kis hazánkban. Alakítottam egy csapatot és mint baráti társaságként indult, de végére nagyon jól összeszokott kis csapat lett. Mikor kijött a COD4 akkor áttértünk rá, majd a többiek szép lassan abba hagyták, mikor összefutottam egy két remek játékossal, akikkel csináltunk egy teamet. Nevezetesen: boco, stinger, elastic, tomzey és jó magam. Nagyon sokan csalóztak minket anno, és ezért is határoztuk el lemegyünk az ICL1-re, ahol minden nagy magyar csapatott magunk mögé utasítottunk és végül a döntőben az eSuba volt az ellenfelünk, ahol sajnos kikaptunk, de megtudtuk mutatni mit is tudunk. Ezután jöttek a változások, majd a diGestive színeiben kitudtam menni első külföldi lanomra, ahol szintén a 2. lépcső fokra állhattam fel a csapatommal. Voltak nagyobb kihagyások, de most szintén tavaly BECUP után összetettem egy csapatot, és úgy érzem ezzel a csapattal meg tudunk a közeljövőben valósítani rengeteg olyan dolgot. amik az elvárások tőlünk.


Hungary sazzjE:
Most ért véget 1 hete ICL9, hogyan szerepeltetek? Elégedettek vagytok az eredménnyel ?

Hungary sn4ke:
Tudni kell, hogy minden csapatnak vannak hullám völgyei, nekünk se volt másképp. Lan előtt két héttel volt minden egyes csapattaggal egy beszélgetés, hogy mit tegyünk, mert nagyon nem ment a szekér. Szerencsére nagyon jól megtudtuk ezt beszélni mindenkivel, és a csapat motivált lett újra. így tudtunk készülni a lanra 1,5 hetet. Úgy gondolom a csapat fejben nagyon ott volt, és mindenki hozta amit kellett, rengeteg 2v5 szitut megtudtunk oldani és így sikerült a döntőbe verekedni magunkat. Ahol sajnos kikaptunk, de első lépésnek ezzel nagyon meg van mindenki elégedve. Illetve megvannak a következő céljaink is, amiket meg szeretnénk valósítani, amihez ez az ICL nagy erőt adott. Külön örültem annak is, hogy adamzot mindenki csalózta a sceneben, de mi végig kiálltunk mellette és nekünk igazunk lett. Viszont annyira szánalmasnak tartom, hogy aki anno csalózta, nem tudott még annyit se írni hogy bocsi tévedtem. Akik lanon ott voltak, mindenki elnézést kért tőle, és szerintem ez így helyes. De a csapatomnak csak gratulálni tudok amit mutattunk lanon.


Pihenő a felfújható matracon a mérkőzések között

Hungary sazzjE:
Kétszer is megvertétek a haxx eSportot, akiket talán az Anexis mögött a legnagyobb esélyesnek tartottak, hogyan sikerült ?

Hungary sn4ke:
Szerintünk minket nagyon sokan lebecsültek, ez az én véleményem. Úgy gondolom ez a játék a csapatmunkán dől el 70%-ban. Természetesen kell hozzá valamennyi makk meg skill, de a legfontosabb a csapat hogy tud együtt játszani. Jobban tudtunk szerintem csapatban játszani és fejben nagyon ott volt mindenki és koncentrált, na meg tudtunk váltani amikor kellett. Volt olyan nálunk a csapatban, akinek az első lanja volt, olyan akinek már a tizedik, de mégis úgy játszottunk, mintha a 1000 lett volna. :) Haxx-os srácok szerintem méltó ellenfelek voltak, viszont nekik nem volt szerencséjük most ezen a lanon. Erős csapatnak ítélem meg őket én is, mint hogy kérdezted, de én a meccs előtt is erősebnek éreztem magunkat. Őszintén senki se számolt velünk, és ez lehet jobb is volt. Most azon vagyunk hogy külföldön is megmutassuk mit tudunk.

Hungary sazzjE:
A végső döntő előtt milyen gondolatok fordultak meg benned, hogy megtudjátok-e verni az Anexis-t?

Hungary sn4ke:
Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor az hogy nem. Tudni kell, ők nagyon régóta együtt játszanak és náluk a csapatmunka 100%-on működik, nem véletlen Európában ők a legjobbak. Viszont szerettem volna egy nagyon szoros meccset játszani velük, de nem zártam ki hogy ne verjük meg őket! De végül sajnos a papírforma érvényesült. De azon vagyunk most, hogy felzárkózzunk hozzájuk, az ő szintjükre, vagy túlszárnyaljuk őket.


Hungary sazzjE:
Sokan elégedetlenek voltak a szervezőkkel, ti is ezek közt voltatok?

Hungary sn4ke:
Azt mondom minden ICL egyre jobb lesz. Annak külön örülök, hogy 19 csapat lejött lanra. Nekem nem volt bajom a szervezéssel, egyedül amit viccesnek tartok hogy előre kiteszik a playoffot, mikor még le se mentek a csoport meccsek. Így mindenki taktikázni akart ami nem jó szerintem. Az meg, hogy amikor kezdtük a playoffot újat készítettek szerintem mindenki aki ott volt meglepődött. Én csak annyit mondtam a csapattársaimnak, hogy ahhoz, hogy döntőbe legyünk mindenkit el kell verni, szóval nem érdekel. :) így a Quake csapatával kerültünk szembe, akiktől kicsit tartottam, mert nem tudtam mire képesek, és nem láttam őket játszani, de sikerült elvernünk 13-1 -re crashen. Ezután jöttek jó barátaink a D3 csapat, akik ellen a city 13-4 lett és crossfire 13-3. Ezután jött a legnehezebb meccsünk a haxx ellen. Tudtuk, hogy backlotot választják, ezért mi crasht, majd a 3. map city. Első mapon végig vezettünk, majd a végén 12-10 feljöttek és hosszabbításban nyertek. Jött backlot ahol 4-8 volt az ő javukra, majd jöhetett a védő side. Ott megfordult minden, csak egyet tudtak támadni, és így 13-9 vittük a mapot. Majd jött a 3. map, ahol 9-3-at támadtunk, majd 13-4 elsöprő győzelmet arattunk. Utána jött az Anexis, ahol kikaptunk és leestünk az alsó ágra, ahol megint jött a haxx. Ott szintén city volt a map, ahol nyertünk 13 -11-re, ami már szorosabb volt, de bíztunk cityben majd jött strike, ahol 13-10 mentünk, és döntőbe jutottunk. Nagyon élveztem a lant, és nagyon jó kis meccseket játszottunk.


Hungary sazzjE:
Hallottam olyan pletykát, hogy az Anexis-el együtt mentek külföldi LAN-ra. Igaz ez?

Hungary sn4ke:
Erről semmit nem szeretnénk elárulni, mindennek eljön az ideje. :) Igen jóba vagyunk a srácokkal, de minden a managereken múlik. De minden időben ki fog derülni. Nagyon jó lenne ha végre magyarokat is elismernék külföldön, de mondjuk ezt már az Anexis-es srácok megmutatták.


Hungary sazzjE:
Olyan sokat dícsérted csapatodat, akkor légyszives mutasd be csapattársaidat!

Hungary sn4ke:
Rendben. Először mindenki kedvence Hurták "adamz' Ádám, Szatmári "danny" Dániel, Galambos "mystic" Christopher, Knáb "klitz" Bence, és jó magam. De hozzá kell tennem klitz a legédesebb mindenki között. Mystic meg fél a horror filmektől :)


Játékban a diGestive: sn4ke, ADAMZ, klitz és mögöttük Sequence

Hungary sazzjE:
Sok csapatra jellemző az, hogy egy nagyobb siker után egyszerűen szétmegy. Nálatok még mindig ugyan oylan jó a hangulat mint a kezdetekkor volt?

Hungary sn4ke:
Sőt azt kell mondjam, hogy sokkal jobb lett. A mi csapatunk csak pozitív irányba mozdult el. Nem szeretnénk szétmenni, nagyon jól érezzük magunkat együtt és ha szétmennénk annak nem lenne értelme, mivel mondhatom hogy a 2 legerősebb csapat vagyunk itthon. Illetve másik multigaming nem tudna ilyen támogatást nyújtani nekünk mint a Digestive!


Hungary sazzjE:
Ezek után szeretnétek még az Online kupákkal foglalkozni?

Hungary sn4ke:
Természetesen, mert azért ezek sűrűbben vannak mint a lanok plusz, nem kell hozzá a regisztráción kívül semmi más. Illetve egyfajta gyakorlás.


Hungary sazzjE:
Visszatérve ICL sorozatra, elindultok ICL10-en?

Hungary sn4ke:
Meglátjuk hogy mennyi csapat indul rajta, mert ha 6-7 akkor nincs értelme lemenni. Viszont ha megint össze jönne 15-20 csapat, az nagyon jó lenne. 3000/fő szerintem nem egy akkora összeg, sőt minden csapat tud gyakorolni is, illetve tud játszani olyan csapatokkal akikkel máskor nem. Jah, és még sose sérült még senki se meg :P


Hungary sazzjE:
Szeretném megköszönni a válaszaidat, illetve sok sikert, sok fragot, jó munkahelyet kívánok neked! Esetleg szeretnél még valamit mondani olvasóinknak?

Hungary sn4ke:
Megszeretném köszönni a támogatást a diGestivnek, és jó barátunknak Koaxnak, illetve a D3 srácoknak. Illetve szeretnék gratulálni minden egyes klánnak akik lelátogattak ICL9-re. Még hogyha nem is érték el azt, amit szerettek volna. De nem soká jön a következő lan, ahol meg tudják mutatni vagy revansot venni :) GL & HF


Forrás: WiLD

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
2011
május
03
10:42:46
#17
ha nem teszed fel akkor nekem mindenképp küldd el én vissza szeretném nézni :D
2011
május
02
19:15:13
#16
» Válasz #15 - danny. hozzászólására
én inkább a gazdáját engedtem volna be: 22 éves csinos csajszi :P
tényleg Zsolt lakásán készült videót felrakjam vagy szolidan küldjem szét nektek?!.....mert Tomi kenuzása és egyéb mutatványai 18+os karikát érdemelnek:)
2011
május
01
14:39:56
#15
amugy sn4ke olyan keményen tolta, hogy a  horkolása elnyomta a ti horkolásotokat :D, szegény macskuszt meg be kellett volna engedni a teraszról mert hideg volt az éjszaka :/ :D
2011
május
01
13:43:51
#14
a végén kiderül h az erkélyen lévő fekete macska volt aki húzta nótát:):)
2011
május
01
11:33:29
#13
» Válasz #12 - MystiC- hozzászólására
akkor fogjuk sn4ke-re .. :D bár ő keményen tolta :D
2011
május
01
10:11:35
#12
» Válasz #11 - ADAMZ hozzászólására
haha nem lázadok csak elmondtam :D én csak akkor horkolok ha részeg vagyok :D szóval nemhinném h én voltam :D
2011
május
01
09:49:38
#11
» Válasz #9 - MystiC- hozzászólására
nelázadj!:D
2011
május
01
09:49:03
#10
» Válasz #8 - MystiC- hozzászólására
az biztos, hogy te horkoltál :D magamat nem hallottam :DDD
2011
május
01
09:46:25
#9

azt még megértem hogy nem számolnak velünk de hogy nem emelnek ki minket az vmi vicc volt. Aki kiemeli a csapatokat nem azt kell nézni h szerinte ki csal meg ki nem hanem azt hogy online ki mit produkált elötte megnézném online h volt elöttünk a wild , haxx vagy mondhatnám a gigát is akik félig mixel jöttek le 2 war-t játszottak deadzel. nah mind1 gigát még megérteném a de másik kettőt. Legközelebb remélem azért majd figyelnek erre is :)

2011
május
01
09:44:02
#8
első nap horkolt valaki de az vagy én vagy ádám volt :D aztmondták a többiek :D
2011
április
30
23:17:24
» Válasz #6 - ADAMZ hozzászólására
így van:)
2011
április
30
22:49:16
#6
jobb, ha hátrébb sorolnak de előrébb végzünk mintha előrébb sorolnak és hátrébbvégzünk ;)

de tény, hogy az butaságra vall, hogy nem számoltak velünk mert csalok :DDD nem rossz meglepetés csapatnak lenni (: :D
2011
április
30
22:44:14

meglepetés csapat: diGestive:D:D:D:D:D Ádám sikerült mindenkit átverned:):) mintha nem tudják milyen csapatok vannak/voltak a diGben:D:D:D
icl1-en is elsütötték már ezt a meglepetés csapatos szlogent:P akkor elhittem, mert volt alapja, de most.....:)

Ez csapat olyam mint egy nagy CSALÁD: Tomi a bratyó MystiC- a jó öcskös:D:D:D 

ui: MystiC- Tomi horkolt?:):):):)

 

2011
április
30
19:33:03
#4
nem láttam a monitort -.-'
2011
április
30
19:11:41
Mystic már látta hogy közeledem, és úgy gondolta ha hozzádbújik biztonságban van....Rosszul gondolta ;D
2011
április
30
19:03:48
#2
mystic hogy oda bújt hozzám blush
2011
április
30
18:41:33
jó interjú lett grat:)
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő