2011
május
06
írta: Sequence / olvasva: 11062 alkalommal
Ugyan kicsit megkésve, de a kéréseknek eleget téve megírtam ezt a röpke kis szösszenetet, remélem élményekkel gazdagabban álltok fel a gép elől elolvasása után.


4Life, Supernem, Banesz, Coli, Rextra
 

Mikor még hó fedte az országot egy februári hétvégén a már-már szokásosnak mondható baráti társaság, koptatta a Digestive-gaming teamspeak szerverét, amikor is feltévedt a mi örök szerelőnk Supernem és a MI legédesebb tagunk 4life. Ekkor történt, hogy e két ártatlan lélek az idegtől remegve panaszkodtak, hogy megint nem jön össze, megint nem fognak tudni elmenni lanozni. Valahogy innen kezdődött a dolog…
 
  Mondhatni 1-2 hét alatt sikerült megfűzni minket, (Coli,Rextra,Banesz) hogy elkísérjük őket. Elég sok mindent megbeszéltünk egymás között, hogy mit s hogy kéne csinálni, amiből természetesen nem sok minden valósult meg. Gyakorlás, taktikolás mondhatni a nullával volt egyenlő talán 5 meccset játszottunk ezzel a felállással, de nem aggódtunk nagyon. A lényeget elintéztük elsők között befizettük a nevezési díjat, mindenki szabadra tette magát arra a hétvégére a 4life összedobott nekünk egy polót, tehát a lényeg készen állt, ott leszünk!
 
  Számomra kicsit hamarabb indult meg a móka mint másnak én már hétfőn nekivágtam az útnak Budapestre. Gondolván, ha már úgyis mennem kell pestre megcsinálom az egyetemista barátaimnak a lakásfelújítást amit már ígértem nekik egy ideje, ezzel letudva a szállás és lan költségeit. Mondanom se kell hogy nappal meló, éjszakák fogalmam sincs hol de jó helyek voltak:D  Úgy keddtől csütörtökig belevertem a csapatomba az ideget, mivel  nem vittem telefon töltőt és nem tudtak elérni, az sms ek ből nem idéznék,  mivel lehet kiskorú is el fogja olvasni  a szerzeményt. De csütörtök este kaptam egy töltőt felhívtam a két nagy öreget hogy nyugodtan tudjanak aludni, itt vagyok no para.
 
  Eljött a péntek az én napom… mondaná a mondóka. Ám itt volt egy kis kavarodás, hogy ki is fog engem eljuttatni Vácra, minden telefonbeszélgetésnél más-más alternatíva lett kiötölve. Sebaj én nem aggódtam, valahogy majd csak odajuttok… Delet ütött az óra mire végeztem az utolsó ecsetvonásokkal egy gyors takarítás és innen már csak várnom kellett. A srácokkal elcigizgettük az időt az erkélyen 4 óráig, mikor is egyedül maradtam a srácok elindultak haza Békéscsabára megtartani egy kiborulós hétvégét. Nem sokkal később csörgött a telefon Coli és Rextra jönnek értem egy pici suzu-val:D Szerencsére nem kellet szinte semmit vinnem, csak a perifériáimat, nem lett volna túl jó 17crt monitorommal és a 60-100fps közötti teljesítményre képes gépemmel elmenni. De ezért tényleg nem kellet aggódnom Supernem egy géppel, míg Coli egy monitorral megtámogatott a lan idejére, amit ezúton is köszönök nekik. Már a 5 óra csúnyán elmúlt mire találkoztunk a Garay téren, de nem tudtunk elindulni egyből mert Coliék egy számítógépes boltra vadásztak, hogy Adamz-nak a Digestive játékosának vegyenek egy táp kábelt, amit találtak is már zárva volt. Ekkor jött az ötlet lopok egyet szállásadóimtól nekik úgyse fog hiányozni a hétvégén, egy 20 perc alatt megoldottuk a problémát készen álltunk az indulásra. –Megjegyzés: egy rikító szürke táp kábelt vittem, természetes hogy egy matt feketét vittem vissza, bukta volt, de semmi gubanc.
 
   Az út számomra nagyon hosszúnak tűnt a napi 4-5 óra alvásommal, egyszer-egyszer még el is bóbiskoltam, ha épp nem foglaltam le magam valamivel a hátsó ülésen. Fél 7 körül gurultunk be a hajógyár területére, ahol az első két ember, aki kisétált fogadni bennünket a fakeinfók istene Qka és a managerek gyöngyszeme Sequence volt, egy gyors piszi puszi és nyomás, mert idő van. Egy óra alatt sikerült mindent megformálnunk, bepakolni, beconfigolni, Adamz gépét megjavítani, a Supernem-nek legyártani azt a temérdek UTP kábelt, mondhatni időre megvolt minden. Ebből részből talán én vettem ki legkisebb mennyiségbe részt, nekem ugyanis csak be kellet üljek a tutiba, nekem megcsináltak szinte mindent csak be kellet dugdossam a dolgaimat és mehetett a móka. Mivel a hálózat eléggé instabil volt egy gyors felfedezés után minket csak a hamutálaknál lehetett megtalálni egy pár bebontott Bádog Benővel. -Itt megemlíteném, hogy nekünk magával a hellyel és a szervezéssel nem voltak problémáink, az se nagyon zavart minket mikor új ágrajzott készítettek. Ami negatívumot meg tudnék említeni az a gépek által termelt iszonyatos hőség, és a büfé fehér színű hamburgerhúsa és pocsék kávéja.
 
  Itt jött el a dolog lényege maga a játék, mi a C csoportba kerültünk, olyan csapatokkal mint a haxx-esports , w.I.w Gaming , Sever-five és az egyetlen cod4-be induló külföldi csapat a cseh Necroraisers.
 
 Az első megmérettetés: #[D3fiance]#  vs.  w.I.w Gaming    map:mp_citystreets
 
  A meccs előtt, mivel taktikánk nem volt annyit beszéltünk meg hogy ne haljunk meg feleslegesen, figyeljünk egymásra, és hozzunk amennyit tudunk. Sajna a technika se volt velünk a meccs alatt szám szerint 5 alkalommal halt be a cod4 nálam iw3mp.exe hibával.
De lássuk hogy is zajlott az első meccs.
Késkör – a halálunk a késkör mindig elbukjuk. Colinak 2 éve nem volt kése, mert eltörte az egérgörgőt… Attackban kezdtük meg a késkört, amit sikeresen megnyertünk, de itt volt egy sokkal fontosabb dolog, ami megalapozta a csapat hangulatát, ugyanis az utolsó talpon maradt embert a Coli késelte le, aki mint írtam fentebb 2 éve nem késelt le senkit.  Defence-be kezdtünk és az első 2 körben letaroltak minket, mint a… Kicsit rájött mindenki a para, na hogy most mi lesz a mellettem ülő 4life-nak még a könyöke is szitált az idegtől. A 3. körben sikerült meg fogni őket és ezzel megtört a jég és fordítani tudtunk 4-2 –re később 6-3-ra. Itt elaludtunk kicsit és 6-6 lett a vége, de új erőre kaptunk Coli bámulatos +10 es lővéstől, amire szükségünk is volt, mint lélektani hatás. Oldalcserét követve sikerült teljesen összezavarni őket és zsinórba hozni a köröket egészen 12-7 ig. Amikor is  már csak 1 kör hiányzott a győzelemhez, mindenki leengedett, gondolván 1 kör úgyis meglesz. Szerencsére időben észbe kaptunk, és 12-9 után beállítottuk a 13-9 végeredményt.
 
Második megmérettetés: #[D3fiance]#  vs.  Necroraisers  map: mp_strike
 
  Ez a meccs volt számunkra a legrosszabb, legfőképpen, azért mert hozható lett volna, ha az elején jobban össze tudunk állni. Egyszerűen túl sok kört hoztak mire felismertük, hogy hol tudunk rajtuk fogást találni. Számszerint 6 kört hoztak mire megtört a jég és összeállt, hogy ki hova és mit fogjon. Mikor 7-1 re vezettek az egyik cseh játékos bérelt gépe behalt ezért leállították a meccset majd egy órát vártunk mire újrakezdhettük, természetesen az eredmény maradt onnan folytattuk, és ezt a hátrányt már nem lehet ledolgozni, hiába hoztuk innentől felváltva a köröket, így mondhatni magabiztosan megnyerték 13-5-ra.
 
Harmadik megmérettetés: #[D3fiance]#  vs.  Sever-five  map: mp_crash
 
  Éjfél fele járt mikor elkezdtük a meccset a csapaton érezhető volt a fáratság. Késkörben védőbe kezdtünk és megy a csapat a darálóba, mint annak a rendje én maradtam 4v1 be, mondani sem kell, hogy 2 embert magammal tudtam vinni de aztán megkaptam ami járt. Támadásra kényszerültünk, ahol az elején sorra hozták a köröket 5-2 re vezetek, de sikerült feállunk 6-6 ra. Oldalcsere után már mi hoztuk sora a köröket és nagy megkönnyebbülésünkre 13-8 beállítotuk a meccs végeredményét.
 
  Olyan hajnali 2 fele indultunk el pestre, hogyha csak egy pár órát is de legalább normális ágyban pihenhessünk. Nekünk kicsit hosszabb volt az út mert szegény Qka ki volt száradva és innia kellett… De, sebaj 4 kor már ágyban fél 8 kor ébresztő, annyira hulla voltam hogy Qka állítása szerint 4 szer hallgatta végig az ébresztőmet. Nagy nehezen összeszedtük magunkat megjött fél 9 re Supernem és 4life készen az indulásra, mi mondhatni időben elindultunk éppen belefért az időbe egy hambi meg egy kávé. Ám a csapat másik fele Coli és Rextra természetesen elaludtak, fél 10 kor kellet volna kezdeni a haxx elleni meccsünket, nekik 10 re sikerült odaérniük úgy hogy még szemmel láthatóan aludtak. De nyugodtan állíthatom hogy egyikünk se volt a toppon.
 
Negyedik megmérettetés: #[D3fiance]#  vs.  Haxx-esports  map: mp_crossfire
 
  Mivel hogy félig aludtunk, nem sikerült túl nagy ellenállást tanúsítanunk velük szembe, gyakorlatilag egész mapon azt csináltak, amit akartak. Amit el lehetett bukni azt mi itt elbuktuk. Nem bíztunk benne, hogy megnyerhetjük a meccset velük szemben, de mindenképpen egy szorosabb meccset szeretünk volna játszani. Sajna ez most így jött össsze.
Így a haxx-esports letarolt bennünket és beállította 13-3 as végeredményt.
 
  Ezzel lejátszottuk a csoportmeccseinket és 2 győzelem 2 vereség arányban továbbjutottunk a csoportból.
 
Ötödik megmérettetés: #[D3fiance]#  vs. LeGal Gear map: mp_crash
 
  Egy ebéd és pár kévá után jött el a széttlővés, itt volt kis kavarodás, a hogy BO1 vagy BO3 ,így kétszer futottunk neki, elsőnek 1-1 nél jött a restart amit, akkor nagyon sajnáltunk, mert lehoztuk a késkört, és végre mi választhattunk.  Nagyon jól sikerült kezdeni ismét le tudtok hozni a késkört, így védőbe kezdhetünk, amit keményen megtoltunk és 9-3 al fordultunk. Támadóba is mentünk amennyire lehetett de megint 12-5 nél megálltunk, olyan volt mintha mindenki arra várna, hogy a másik villant valamit és megvan a 13. nyertes kör. Itt mikor már 2 körön át nem jutottunk ki kezdőről kezdtünk kicsit feszültek lenni ,de remek alkalmat kaptunk ellenfeleinktől , hogy bemenjük A ra, és ezzel körrel beállítotuk a meccs végeredményét 13-7et, amivel felső ágra kerültünk.
 
Hatodik megmérettetés: #[D3fiance]# vs. Digestive-gaming  BO3 map: mp_citystreets, mp_crossfire
 
  Hát igen, a Digestive, ugyan az eredményen nem látszik, mert sajna a köröket nem sikerült hozni, de bebizonyítottuk magunknak, hogy csak érünk valamit. Ha összeszedetten állunk oda és a rengeteg 3v2 es szituációt nem adjuk oda, és Adamz nem csal be minket, akkor egy kicsit szorosabb lett volna, de végeredmény a lényeg, ami 13-4. Ezután játszottunk egy crossfire-t amin reggel a haxx esports ellen nagyon csúfosan kikaptunk így már itt nem igazán voltunk tudatosan jelen inkább a végét vártuk. Amire sokat nem kellet várni, hiszem 13-3 arányban megnyerte a Digestive és búcsúztatott minket a felső ágról.
 
Hetedik megmérettetés: #[D3fiance]# vs. QUAKE  map:mp_strike
 
  Itt mi már úgy gondoltuk, hogy végeztünk meg tettük amit lehetett és boldogan távozunk, mikor is tájékoztattak hogy még játékban vagyunk. Nem nagyon húztuk az időt gyorsan bele is kezdtünk. A késkört hosszas késelgetés után elbuktuk így a támadó oldalra kényszerültünk. Sajna a QUAKE csipásával(JACKSON), nem tudtunk mit kezdeni, mindig jól jött neki ki a lépés és egymaga szedegetett ki minket, ami elég volt ahhoz hogy megtörjön minket lélekben és magabiztosan továbbjutassa csapatát, beállítva a 13-4 végeredményt ezzel búcsúztatva minket a versenyből.
 
  Ugyan a verseny számunkra véget ért, de mosollyal az arcukon álltunk fel gépeink elől, mindenkinek ez volt az első versenyszerű lan-ja és a terveknek megfelelően a középmezőnybe végeztünk 9-12.hely. A cuccainkat gyors bedobáltuk az autóba és már mint szurkolók beültünk a Digestives srácok mögé , ugyanis akkor kezdték talán a lan legizgalmasabb meccsét a haxx-esports ellen. Innen kiragadnék ki egy pillantott, ami mindenki arcára mosolyt csalt,  klitz a Digestive csapat snipere és egyben legédesebb tagja miután egy bravúros lövéssel földre kényszeríttette BTURBO-t a haxx-esports sniperét, ekkor felpattant és torka szakadtból üvöltötte: Na most üvölts Turbo!!!  Ez a jelenet mindent megért, még hazafele is ezen nevetgéltünk.
 
  Ettől fogva kerestük az ismerősöket, hogy mindenkivel legalább pár szót váltsunk, elnézést mindenkitől, akivel nem tudtunk összefutni. Este 6 fele döntöttünk úgy hogy menjünk a lehetőségeinkhez mérten elköszöntünk és nekivágtunk a hazaútnak…Örömmel és emlékkel gazdagabban hagytuk el a Váci hajógyárat, csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ellátogasson ilyen rendezvényekre, nem kell profinak lenni, csak érezzétek jól magatokat. Remélem a legközelebbi megmérettetésre még többen eljönnek, ha tehetjük ott leszünk mi is.
 
  Így a végére szeretném a magam és a #[D3fiance]# nevében megköszönni a segítséget és a baráti támogatást, az egész Digestive-gamingnek, külön köszönet Sequencenek a teamspeak szobáért. Köszönetet érdemel az összes egykori #[D3fiance]# tag, akik nélkül nem lettek volna éjszakákba nyúló meccsek, Ignának amiért mindig megmutatta, hogy hova NE vigyük a bombát, Webbo-nak a rengeteg trükkért és tanácsért és QpaQ-nak aki, évente felkínálja lakóhelyét egy klántalálkozó megrendezéséhez. KÖSZÖNJÜK!


 

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
2011
május
10
21:54:14
#9
Helyesek a srácok, kár hogy melegek. :)))))

2011
május
09
11:16:35
#8
Grat :)
2011
május
08
11:27:16
Grat a csapatnak :) Végre sikerűlt :D Csak így tovább :)
2011
május
07
16:58:45
#6
Széép :DDD ...
2011
május
06
23:08:43
#5
olyan megható volt crying
2011
május
06
23:02:34
#4
grat!:) ahol tudok segítek :D
2011
május
06
20:58:25
#3
Szééép :D Grat :DD
2011
május
06
20:42:50
#2
hát ez egy élmény volt.. szép iromány (Y):)

"Ha összeszedetten állunk oda és a rengeteg 3v2 es szituációt nem adjuk oda, és Adamz nem csal be minket, akkor egy kicsit szorosabb lett volna, de végeredmény a lényeg, ami 13-4."
lol'd :D

ui.: köszi a tápkábelt :D ha legközelebb találkozunk vissza is adom :$:)
2011
május
06
20:29:09
jó kis írás lett

...klitz a Digestive csapat snipere és egyben legédesebb tagja miután egy bravúros lövéssel földre kényszeríttette BTURBO-t a haxx-esports sniperét, ekkor felpattant és torka szakadtból üvöltötte: Na most üvölts Turbo!!!....coolsmiley
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő