2011
május
17
írta: Sequence / olvasva: 3075 alkalommal
Gondolom sokan hallotáttok, hogy idén sikerül megrendezni a BaranyaLAN-t (legalábbis most úgy látszik). A szervezők megkértek minket, hogy rakjunk ki mi is egy hírt az oldalunkra, hogy minél több csapathoz eljusson a hír. LAN-ról egy kisebb infocsokrot és az ingyenes résztvételről a kibővített részben olvashattok!

2011. június 24-26. A dátum, amikor is egy új offline esemény kerül megrendezésre kis hazánkban. A helyszín Pécsen lesz, jobban mondva a Pécsi Tudomány Egyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán lesz lebonyolítva az első BaranyaLAN.

A versenyszámokat tekintve az idehaza legnagyobb közösséggel rendelkező és már hagyományosnak számító játékok lesznek, mint a Call of Duty 2, Call of Duty 4, Counter-Strike 1.6 és Counter-Strike: Source.
A LAN főként BYOC-jellegű, de lesz lehetőség számítógépek bérlésére is. A döntők színpadmérkőzésként kerülnek lejátszásra.
Akár ingyen belépőket is nyerhet magának az a csapat, amely részt kíván venni a LAN-on. Minden versenyszámból megrendezésre kerül egy NightCup, melyek győztesei ingyen szállhatnak harcba az aranyérmekért! Az első a sorban a CoD4 lesz, majd sorban a CSS, a CS1.6 és a CoD2 következik.

A kapukat már pénteken délelőtt megnyitják a szervezők annak érdekében, hogy a résztvevők minél hamarabb hozzá tudjanak szokni a környezethez, vagy akár bootcamp jellegű csatákat vívjanak a szintén a helyszínen tartózkodó riválisukkal.
A díjazásokat hamarosan nyilvánosságra hozzuk, addig is legyetek türelemmel! Mindenki szívesen látunk Június utolsó hétvégéjén Pécsett!

Garantált a jó szórakozás!

BaranyaLAN

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő