2011
június
29
írta: Sequence / olvasva: 2559 alkalommal
Akik tegnap este szemfülesek voltak, már bizonyára tudják, látják, hogy a játékosaink neve elől lekerült a diG és helyette a CROMAX került fel. Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy miért jött ez a változás. Esetleg a diGestive bezárja a kapuit?! Bővebb információt a kibővített részben találtok!


Minden csapat életében eljön a változás ideje, nálunk ez most jött el, bár nem olyan drasztikus módon, ahogy a többi csapatnál szokott történni. Igazából nem történt olyan nagy változás, mint ahogy azt sokan gondolják, várják. Ugyanaz a csapat, ugyanazok az emberek, minden változatlan csak a név változott diGestive-ről CROMAX-ra.

Nehéz volt ezt a döntést meghozni, hisz a diGestive név már befutott és elismert mind itthon mind a külföldiek körében, de jogi szempontból könnyebb és jobb lesz, továbbá a srácoknak nagyobb lehetőségük van jobb támogatásra, mint a diG színeiben. A diGestive Gaming nem zárja be a kapuit, nem szűnik meg, hanem elmegy egy kicsit nyári szüntre:) Remélhetőleg október-november tájékán kijön egy jó kis versenyjáték és az öregfiúk továbbviszik a diG nevet és találkozhattok velünk egy-két eseményen.

A változást az én inaktivitásom váltotta ki. Sajnos nekem már az elmúlt félévben is kevés idő jutott a diGestive-re és ez meg is látszott a csapaton. Nem akartuk, hogy ez a csapat szétmenjen emiatt és a sok befektetett idő, enegria kárba vesszen , így a Cromax Kft. megalapította a CROMAX Gaming-et és átvette a diG.COD4-es csapatát, így már a következő LAN-on CROMAX színeiben jelennek meg és hozzák el az első helyet:)

Akik a TS szerverünkön vannak, nem kell megijedniük, semmi se változott. Továbbra is várjuk Őket sok szeretettel immáron a Cromax Gaming TS szerverén:)

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
2011
július
06
16:34:18
#5
Hajrá srácok!

Adámkát megkérhetnétek hogy írjon egy beszámolót a Cromax gaming első lanjáról, Ő már gyakorlot ebben, a nép meg kívácsi mit basztatok el:)))
2011
június
29
17:21:52
#4
Hajrá és sok sikert :)

2011
június
29
13:51:04
#3
hajrá Sequ ! (:
2011
június
29
13:06:40
#2
:)) Hajrá CROMAX :D ...
2011
június
29
12:58:09
hajrá CROMAX!!!yes
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő