2011
augusztus
29
írta: MystiC- / olvasva: 2646 alkalommal

A hírben a CROMAX gaming beszámolóját olvashatjátok a 2011-es BECUP-ról, MystiC szemszögéből. Ahol a csapatunk a második helyezést érte el, az ANEXIS után.

A BECUP nekem úgy kezdődött, hogy 26-án (pénteken) felkelés után (11 óra :D) szétkaptam gyorsan a gépemet elrakodtam a bőröndömbe , megfürödtem , ebédeltem majd utána egyből neki vágtam a hosszú körülbelül 150 km-es útnak , de szerencsére szinte végig autópályán tudtam menni ezért viszonylag hamar másfél óra alatt már a lan helyszínén voltam. Gyors telefonálgatások a csapattársaknak, hogy ki merre jár a csapat nagyrész még otthon vagy úton volt , csak én voltam a helyszínen, körbenéztem , becsekkoltam , ami egyből feltűnt, hogy a csarnokban van vagy 50 fok azon kívül teljesen profi volt az egész biztonsági őrök , adminok egész hada, ülésrend is volt , az ANEXIS mellet kaptunk helyet. Már egyedül is ellehetett foglalni a helyet ezért gondoltam bepakolok, de mire kiértem az autóhoz éppen megérkezett klitz és az apukája. Bepakoltunk, összeraktuk a gépeket, körbenéztünk majd megkerestük a d3fiance-os barátainkat ( eSuba fanboyokat :DD ).

Dumáltunk, kipróbáltuk egymás gépeit játszottunk is, majd Csörög a telefon Tomi hív, hogy megérkeztek menjünk ki segíteni. Megjött Sequ, Tomi ( sn4ke ) és Ádámot is elhozták a buszpályaudvarról . Felhívtuk Danny-t, ő is már csak pár percre volt megvártuk majd bevittük a cuccokat összeraktuk a gépeket. Mire végeztünk már 7 óra volt gyorsan felmentünk játszottunk picit, majd megérkeztek a csoportok, természetesen, mint mindig az ANEXIS is a mi csoportunkba volt és ahogy kiderült velük kezdjük a lan-t ahogy általában ! :D ez már valami féle rituálé a magyar lanokon hogy a diG és az ANEXIS az első fordulóban játszik egymással. Ezenkívül még a tSq , d3 , a team BOBCAT , az osztrák INRI.esports és a Dark Revolution Soldiers.

8 órára volt írva a kezdés, bár negyed 9 kor még bőven admin gyűlés volt szóval, körülbelül olyan háromnegyed 9 kor kezdődtek meg az első csoportmeccsek amik BO1-ben zajlottak a VETO nekünk jól sikerült ugyanis az ANEXIS home mapja lett végül az a pálya ahol játszani kellet. A késkör-t megnyerve támadóban kezdünk a félidőben 2 - 10 volt az eredmény és sajnos nem a mi javunkra, olyan gyorsan jöttek hogy egyszerűen nem tudtuk megállítani őket. Defense szorosabb volt 3-3, de mivel 13 nyert körig ment itt sajnos már nem volt esélyünk. Ezzel az első fordulóban 13-5-ös vereséget szenvedtünk. Kicsit elvoltunk keseredve, de tudtuk, hogy messze ők a legjobbak lanon.

Kimentünk levegőzni ekkora megérkezett Cromi is segített összeszedni magunkat második körben a TEAM BOBCAT-et kaptuk a VETO eredményeképpen a pálya szintén BACKLOT lett. Védőben kezdtünk, kicsit lassabban játszottak a megszokottnál, de nem volt probléma a vége 15-9 lett. A pénteki utolsó fordulóban a Dark Revolution csapatát kaptuk itt már teljesen fel voltunk szabadulva mindenkinek jól ment a játék 18-6-ra megsemmisítettük az ellenfelet. Gyorsan beszéltünk Santiagoval ,hogy mikorra kell jönni holnap és hogy ki lesz az ellenfél, majd összepakoltunk és elindultunk Cromihoz a már - már szinte a 2. otthonunk felé :D.

Hazaértünk mindenki megfürdött beszélgettünk egy kicsit majd szépen lassan mindenki elaludt. Másnap reggel eléggé korán keltünk 7:30 körül. Elkészülődtünk majd vissza indultunk a lan helyszínére. A következő ellenfelünk a tSq-volt akik talán az ANEXIS után a másik nagy ellenfelünk voltak. A pálya CROSSFIRE volt , Tomi és én használtuk a gamer szemcseppet ezek után pedig esélyt sem hagytunk a tsq csapatának 13-7 lett, ezzel már majdnem biztos volt ,hogy második helyen fogunk tovább jutni a csoportunkból. Elmentünk megreggeliztünk mivel az 5. fordulóban nem játszottunk. A 6. fordulóban az ellenfelünk az osztrák INRI.esports csapata volt, a pálya crash volt. Hamar eldőlt a meccs 13-3-ra sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gyors pihenés megírtuk a managereknek a mérkőzés eredményeit és a lanról pár gondolatot. Az utolsó körben a d3-mal játszottunk, akik jó barátaink is a map strike volt. Kicsit el is rontottuk, de nem is igazán hajtottunk ellenük, mert nekünk már nem számított, így 12-12 lett a végeredmény. Nagyon jól játszottak, sajnáltuk őket, hogy nem sikerült bejutniuk a playoff-ba. Majd következett 1 két órás szünet a playoff előtt , itt adtunk 1 rövid interjút a wild coverage teamnek.


Interjú a diG.CROMAX Gaming-el:


 


Ezután pedig elmentünk megebédeltünk a d3fiance-osokkal. Mire visszaértünk már megérkezett Cromi és Sequ is, akik nagy mértékben segítették a csapatot, legalábbis engem mindenképpen. Megtudtuk, hogy a következő ellenfél a JustSkill csapata, aki csoportkörben megverte a team GIGABYTE-ot , de tudtuk hogy képesek vagyunk legyőzni őket gyors taktikai megbeszélés, majd jött a VETO itt már BO3 volt. Az ő pályájuk Crash volt a miénk pedig Citystreets a decider ha jól emlékszem akkor backlot lett. Az első pálya crash volt ahol a kést elbukva támadóban kezdtünk, egész jól hoztuk a köröket a félidő 7-5 lett majd védőben esélyt sem hagyva nekik 13-6-ra állítottuk be a végeredmény-t. A második pályán a sajátunkon végig vezettünk az végeredmény 13-7 lett ezzel sima 2-0-val jutottunk tovább a playoff első köréből.
Kimentünk megbeszélni, mint minden meccs után ki hogy érezte mennyire ment neki a játék a 2 managerünk is nagyon megvolt elégedve legalábbis úgy vettük észre. A következő ellenfelünkre kicsit várni kellet, de végül a THI csapata következett. Az ő pályájuk szintén Crash volt, ahogy a Justskill-é is a miénk pedig Backlot volt a decider pedig Crossfire lett volna. Az első pályán Crashen támadó kezdtünk és egyszerűen a THI nagyon jól védett bármint próbáltunk nem nagyon akart összejönni a félidőbe 9-3-ra vezetett a THI csapata, itt gyors pihenés Cromi beszélt a fejünkkel, hogy megtudjuk csinálni és végül így is lett 13-11 re megnyertük a mapot, csak 2 kört engedtünk nekik mindenki nagyon lendületbe volt , és nagyon örültünk, hogy ekkora hátrányból is képesek vagyunk visszajönni. A következő pálya Backlot volt, itt már esélyt sem hagytunk nekik a végeredmény 13-3 lett. Ezzel bekerültünk a felsőági döntőbe ahol az ANEXIS - GIGABYTE győztese lesz majd az ellenfelünk , mint később kiderült az Stormyék 2-0-ra megverték Reaper csapatát.

Újabb taktikai megbeszélés, hogy melyik pályát válasszuk Citystreets-re esett a választásunk az ő mapjuk pedig egyértelműen Backlot volt a decider pálya pedig Crash lett volna. Citystreets-en kezdtünk védőben 5-7 re vezettek Feriék , de nem adtuk fel és 10-10-ig fej - fej mellet haladtunk, de sajnos a végén 2 sima kör-t elbuktunk így 13-10 megnyerték a mapunkat. Backlot következett ahol megint csak nagyon gyorsan jöttek ezzel egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a vége 13-6 lett ezzel leestünk alsóágra ahol a THI - GIGABYTE győztese lesz majd az ellenfelünk. Nekünk ez volt az utolsó meccsünk szombaton így hazacuccoltunk. Tomi nagyon fáradt volt lefeküdt aludni mi néztük, hogy ki lesz az ellenfelünk a holnapi alsóági döntőben , közben rendeltünk pizzát dumálgattunk és néztük ahogy Cromi bealáz mindenkit COD4-ben :D. eLasticék 2-0 nyertek tehát holnap reggel velük kezdünk majd mindenki szépen lassan elment aludni, azért hogy holnap mindenki a maximumot tudja nyújtani.

Reggel fél 9 kor volt az ébresztő de sajnos olyan lassan készülődtünk el ,hogy majdnem elkéstünk , de mikor odaértünk láttuk, hogy még a fél Giga alszik úgyhogy el is mentünk reggelizni és megbeszéltük, hogy hogyan játszunk majd ellenük. Visszaértünk bemelegítettünk majd jött a gamer szemcsepp mindenkinek :D Tomi ellentmondás nélkül csöpögtetett mindenkinek , úgyhogy a meccset úgy kezdtük hogy a fél csapat nem látott :D. Az ő választott pályájuk Backlot volt, a miénk pedig Citystreets a decider Crash lett volna. Az ő pályájukon kezdtünk, végig koncentráltunk a végeredmény 13-7 lett. Nagyon örültünk, mert tudtuk ,hogy citystreets-et meg tudjuk csinálni, így is lett ellentmondást nem tűrően 13-3-ra megvertük a GIGABYTE-ot 2 mapon. Jött akira, hogy cuccoljunk fel a színpadra, mert ott kell játszani, én személy szerint nagyon nem örültem, más monitor ( 60 hz ) hangkártya nem volt 5.1 es így a ROCCAT kave-k monóra voltak, mondanom se kell, hogy ez teljesen más volt, mint amit én megszoktam. 2 mapot kellet volna nyernünk, hogy mi nyerjük meg a lan-t, nekik csak 1 elég volt mivel ők érkeztek felsőágról. Az első map a saját mapunk volt Citystreets. Körülbelül 1 órás konfigolás után sikerült elkezdenünk a mérkőzést az első félidőbe mi voltunk védőben 7-5-re sikerült is lehozunk, majd a másik félidő sajnos már nem volt ilyen szerencsénk és 13-10 re megvertek minket ezzel ők nyerték a lan-t, mi pedig a második helyezettek lettünk.


Becup 2011 döntő vs ANEXIS


A mérkőzés 2 óra körül ért véget és körülbelül 4 órát kellet várnunk arra az 5 percre, amíg átadták a pénznyereményünket és a Monitor-t, eközben az ANEXIS-esekkel dumátunk, ők is eléggé ki voltak akadva , hogy ez miért így lett megszervezve, mikor kérdőre vontunk az adminokat olyan indokokkal lettünk elhajtva, hogy inkább azt most ide lese írom mert elrontaná az egész összképet BECUP-ról. Ha valakinek terhes 1 lan-t megszervezni szerintem az ne szervezze meg, de ne a játékosokon vezesse ezt le. Végül mikor megkaptuk a nyereményt elindultunk hazafele este 8 órára értem haza.

Gratulálok minden résztvevő csapatnak és a cod4 adminoknak illetve a WiLDTV-nek, hogy ilyen színvonalas kis lan-t sikerült összehozni. Gratulálok az ANEXIS-nek, hogy sikerült megnyerni a lan-t és sok sikert kívánunk nekik 1 hét múlva PRÁGBAN, a Grunex lanon.

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
2011
augusztus
31
14:27:38
#10

smileysmileyyes

2011
augusztus
31
11:38:47
#9
2011
augusztus
30
23:49:37
#8
zsír lett ;) grat a 2. helyhez
2011
augusztus
30
14:07:31
#7
Köszönjük szépen! Megpróbáltuk kihozni a legtöbbet a rendezvényből amit tudtunk! Gratula a 2. helyhez srácok ;) 
2011
augusztus
29
16:06:26
#6
köszi :)
2011
augusztus
29
15:32:17
#5
» Válasz #3 - ADAMZ hozzászólására
ja nekem is stereo volt de még stereoban is szar volt :S, amugy jó lett grat.
2011
augusztus
29
14:26:29
#4
grat fiúk.
2011
augusztus
29
14:25:06
#3
jó lett, nem is rossz egy cocknoobtól :D:)

amugy csak a te fülesed volt mono, a miénk stereo volt :$

2011
augusztus
29
14:04:43
jó kis írás lett!

köszönjük Jayme-nek a képeket! :)  Santiago-nak és Link-nek a munkájukat, fáradozásukat, lelkiismeretesen vezették le a COD4-et, segítettek ahol tudtak!

WiLD meg fantasztikusan közvetítetette a meccseket, reméljük köv lan-ra megjobb képek kapunk:)

2011
augusztus
29
14:01:03
#1
kicsit hosszú lett de remélem tetszeni fog :)
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő