2011
augusztus
30
írta: Sequence / olvasva: 2284 alkalommal
A szemfülesek hétvégén észrevehették, hogy a diG.CROMAX asztalánál kint volt egy zászló.  Egy olyan cég névvel , amivel eddig az eSport-ban nem futottatok össze. D3fiance-os srácok már megérkezésünkkor feltették a nagy kérdést: Egy újabb támogató a diG.CROMAX-nál? Először mosolyogva azt válaszoltuk majd meglátjátok, de másodjára már beismertük Nekik. Múlthéten sikeresen megállapodtunk az AVerMedia-val, így péntektől már hivatalosan is együttműködünk a taiwani céggel. A megbeszélés alatt gyorsan megtaláltuk a közös hangot, így hamarosan itt a diGestive oldalán a cég által forgalmazott termékeket fogunk Nektek bemutatni.
Kibővített részben az AVerMedia-ról olvashattok egy kicsit bővebben!

 
AVerMedia Technologies

Alapítva lett 1990-ben, az AVerMedia nyílvános részvénytársasággá alakult 2000-ben. Kezdetben, az AVerMedia elkötelezte magát a digitális videó technológia kutatás- és fejlesztésre. Az AVerTV PC-bázisú TV tuner sorozat fokozatosan vezető szerepet vívott ki magának a számítástechnika piacon. Azóta az AVerMedia elkezdte bővíteni termékkínálatát notebookokba épített tv-tunerekkel, Internet Tv-vel  és capture- stream- és digitalizáló-eszközökkel.

Az AVerMedia Group (http://www.avermedia.com) egy kiemelkedő név a tervezés, gyártás; a marketing multimédia, prezentáció és biztonságtechnikai videó termékek terén. Emellett kínáljuk teljes sorozatát TV tunereknek és PVR termékeknek, AVerMedia dokumentum kameráknak, digitális videó készítőknek, TV fotó megjelenítőknek és PC-TV konvertereknek végfelhasználók, cégek és oktatási intézmények részére. Az AVerMedia csoport elkötelezett a szórakoztatás és az élmények növelésében és a hatékony kommunikáció kialakításában az emberek között.

Az AVerMedia célkitűzése mindig fejlett technológia alkalmazása, összhangban a környezetvédelmi törekvésekkel és a felhasználói elvárásokkal, valamint innovatív, magas minőségű termékek fejlesztése és terjesztése világszerte elérhető áron.


AVerMedia

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő