2011
szeptember
23
írta: Sequence / olvasva: 54987 alkalommal
Változások nem csak a honlapon lesznek. Csapatainknál is változások mentek/mennek végbe. Többek közt - mint azt már sokan tudják - megváltunk a Call of Duty 4 csapatunktól. Kevesen gondolták volna, hogy egyBECUP-os szereplés után elválnak útjaink, de sajnos a csapat és a vezetőség is máshogy látta a jövőt.  A cél mindkettőnknek ugyanaz volt, csak az odavezető út volt más.

Sebők „Sequence” Zoltán nyilatkozata:
Nagyon jó kis csapat volt és örültünk, hogy itt játszottak nálunk és a mi nevünket öregbítették.  Reméljük ők nem fognak ugyanolyan sorsra jutni, mint az elődeik, akiktől szintén el kellett válnunk. Ezt majd idővel meglátjuk, sajnos eddig mindegyik csapat szétesett. Úgy érezzük a csapat rossz döntést hozott, amikor úgy döntöttek külön úton folytatják, de Ők így döntöttek. Mi úgy gondoljuk, hogy a mi elképzeléseink teljes mértékben a csapat érdekeit szolgálja/szolgálta, még ha ezzel nem mindenki ért egyet és az ellenkezőjét érezte.
Sok sikert kívánunk Nekik a jövőben és reméljük megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő szervezetet!


Jelenleg a srácok szervezetet keresnek és LOOKING4ORG névvel játszanak tovább.

L4O felállása:

Hurták „edwardz” Ádám
Szatmári „danny” Dániel
Knáb „klitz” Bence
Galambos „MystiC” Christopher
Szombathelyi „sn4ke” Tamás

Hurták „edwardz” Ádám nyilatkozata:
Mint azt már sokan tudjátok elhagytuk a CROMAX Gaming-et, mivel a csapat és a "menedzsment" másképp látta a dolgokat. Mi mindenáron ki szerettünk volna jutni a Tembakan 2011 rendezvényre, de a szervezetnek más tervei voltak, ezért úgy döntöttünk (lehet, hogy egy kicsit elhamarkodottan), hogy kilépünk a szervezetből és szabadúszóként egy másik szervezet után kezdünk kutatni (immáron LOOKING4ORGANISATION (L4O) néven), aki külföldi rendezvényekbe is besegítene. A lengyel rendezvény előtt egy nappal publikálták a csoportokat, amiben nagy meglepetésre szerepeltünk. Ekkor kezdtünk el gondolkodni, hogy mi lenne, ha mégis lemennénk önerőből?! Egy rövidke beszélgetés után csütörtök 8 óra felé arra jutottunk, hogy lelátogatunk a rendezvényre. Ennek az elhamarkodott döntésnek IS köszönhetően szánalmas teljesítményt nyújtottunk a rájátszásban és csak a 7-8. helyen végeztünk. Nagyon csalódottak voltunk/vagyunk, de az élet megy tovább és lassan elkezdünk készülni az ICL következő állomására, ahol reményeink szerint ismételten döntőt fogunk játszani. Szeretném megköszönni a CROMAX-nak a belénk fektettet energiát és a rengeteg segítséget, amit tőlük kaptunk. S végül bátorkodom megadni az elérhetőségünket, hogy ha felkeltettük érdeklődéseteket és egy CoD4 csapatra van szükségetek nyugodtan írjatok. Email: edwardz2k9@gmail.com 

Kommentek

ÚJ KOMMENT HOZZÁADÁSA
domain regisztráció, webtárhely, verziókezelő